0 0.00 

MORINGAVERA®

38.00 

25g

Energijsko bogati listi moringa drevesa delujejo tako navznoter, kot navzven.

Opis

V mnogih vročih državah po vsem svetu ljudje uporabljajo liste moringa drevesa, da izboljšajo svoje zdravje, očistijo in ohranjajo svojo dragoceno pitno vodo. Lokalni kmetje ročno in skrbno pobirajo liste ter jih nato posušijo in s tem zagotovijo, da se njihova energija (biopotoni) in njihove visoke vibracije ohranijo in lahko koristijo vašemu telesu. Pomembna hranila moringe delujejo kot celota. Med seboj dopolnjujejo in povečujejo njihovo učinkovitost. Ta sinergija zagotavlja, da bi listi moringe, ki se dnevno porabljajo v majhnih količinah, okrepili naše zdravje in dali občutek dobrega počutja.

Učinek na vaše zdravje: Poveča oskrbo telesa s kisikom, izboljša vsebnost železa, preprečuje nastanek diabetesa, izboljša prenos energije v celotnem telesu, dobavlja telesu omega-3 in omega-6 maščobne kisline.

Učinek na koži: zagotavlja lepo, sijočo kožo, optimizira rast celic, upočasnjuje staranje kože od znotraj navzven.

 

UPORABA:

Pripravite čaj. V vročo vodo dodajte 1 čajno žličko moringa prahu in pustite nekaj minut. Popijte toplo. Moringa prah lahko dodate v müsli, jogurt ali pecivo. Za preprečitev nastanka sladkorne bolezni, zdravniki v arabskem svetu priporočajo, da žvečite 1-2 čajni žlički moringa prahu.

Preverite še..

0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino
      Calculate Shipping
      Vnovčite kupon