0 0.00 

ALOE VERA SOK- (3 x 750 ml)

132.50 

Čisti organski Aloe Vera sok najvišje kakovosti, primeren za zunanjo in notranjo uporabo.

Opis

Čisti organski Aloe Vera sveži rastlinski sok je zelo poseben sok najvišje kakovosti, saj je holistično proizveden. Pridelujejo ga iz prave rastline Aloe Vera Barbadensis Miller. Dragocen gel v sredici Aloe Vere skrbno in ljubeče ročno izluščijo iz listov, zato ne vsebuje snovi, ki je v listni skorji (aloin). Čisto sredico gela potem pazljivo predelajo po posebnem postopku, ki ga je razvil Pharmos Natur. Sok vsebuje kompleksno mrežo več kot 100 naravnih aktivnih sestavin, vključno s kalijem in natrijem v ustreznem razmerju med seboj – razmerjem, ki ga najdemo tudi v naših celicah. Oddajata nekakšno celično “anteno” in zagotavljata najboljšo, aktivno komunikacijo med celicami ter pomoč imunskemu sistemu, da najde ravnotežje, kar ima posledično vpliv na lepo in zdravo kožo. Poleg tega uravnovesi celoten organizem, okrepi imunski sistem, podpira in izboljšuje regeneracijo kože ter notranje sluznice, poveča vitalnost in dobro počutje v vseh življenjskih situacijah. Sok Aloe Vere je zanesljiv spremljevalec sladkornih bolnikov. Uporabljamo ga lahko na koži in v telesu, idealen je pri suhi, občutljivi in problematični koži.

UPORABA:

Zjutraj pred zajtrkom in zvečer po umivanju zob spijte 25ml Aloe Vera soka, da navlažite sluznico v ustih ter aktivirate metabolizem. Po odprtju obvezno hranite sok v hladilniku, porabite v treh tednih.

Namočite dve vatni blazinici v Aloe Vera sok in položite na oči, kot hladilne obloge za utrujene oči, proti podočnjakom in oteklosti. V primeru manjših ran in opeklin, namočite vato v Aloe Vera sok in položite na poškodovano mesto za hitrejšo regeneracijo kože.

Preverite še..

0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino
      Calculate Shipping
      Vnovčite kupon