Pozdravljeni pri 

PHARMOS NATUR®

GREEN LUXURY – uživati radostno in zavestno.

100% kozmetika z učinkovinami in zdrava živila PHARMOS NATUR®
Kar je začela ustanoviteljica PHARMOS NATUR® Margot Esser leta 1986 z inovativnim duhom in velikim pionirskim delom ter sama prebila led, se je razvilo v izredno in edinstveno podjetje na podlagi dolgoročnega dela na področju raziskave in razvoja. Danes je PHARMOS NATUR® GmbH sinonim za 100% kozmetiko z učinkovinami iz posebno izbranih rastlin, zdrava živila® in ekskluzivne spa tretmaje. V vseh teh letih je ostala osnovna ideja nespremenjena: celostno dobro počutje človeka in narave.

Skrivnost uspeha: povezati staro z novim.

Pri PHARMOS NATUR® povezujejo znanje starih kultur z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji, z utemeljenim tehničnim znanjem, z rokodelskim znanjem, z uspehi pri uporabi proizvodov v klinikah in z veliko strastjo.

PHARMOS NATUR® razvija izredne proizvode v skladu z naravo. Z našimi spoznanji in proizvodi vas podpiramo pri vašem prizadevanju za dobro kakovost življenja, ki je v veliki meri povezana z dobrim počutjem.

Proizvodi: BREZ alkohola, BREZ konzervansov, BREZ vode

Popolnost narave je za PHARMOS NATUR® vzgled za lepoto od znotraj in zunaj. Osnovna motivacija je celostno in previdno predelovati dragocene rastline s svojo bogato mrežo naravnih učinkovin.

Tako kot je predvidela narava, posameznih učinkovin nikoli ne izolirajo in jih potem na novo spojijo. Vse ostane v sožitju – celotna mreža mikro učinkovin, kot je naravno dana. Samo na ta način so medsebojni »odnosi« različnih snovi trajni. Več kot 100 posameznih snovi v bio soku aloje vera se namreč v kombinaciji z drugimi, dragocenimi snovmi medsebojno podpirajo in potencirajo enkraten, regenerativen učinek.

Med te rastline sodi poleg posebne aloje vere iz Srednje Amerike korenina Yacon iz Peruja, črni sezam iz Nepala, posebna tropska papaja iz Šrilanke, sadeža neli in terminalija iz nacionalnega parka Royal Baridiya v Nepalu.

V ospredju sta čistost in učinkovanje vseh proizvodov. V naravni zdravilni kozmetiki je osnova 100% čisti bio sok aloje vera. Vsa kozmetika se proizvaja brez alkohola, brez citronske kisline, brez parabena, brez kemično pripravljene vode, popolnoma brez konzervansov. To je edinstveno v Nemčiji. Za podjetje je zelo pomembno, da vsebujejo vsi proizvodi največji možni delež rastlinskih učinkovin z bio certifikatom.

Popolnoma naravna kozmetika učinkovin s 100% rastlinskim »repair kompleksom« pospešuje regeneracijo kože in nudi veliko nege in zaščite za vsako starostno skupino in vsak tip kože.

Ponudbi proizvodov so dodana visoko kakovostna zdrava živila®, da se ohrani povezava med notranjo in zunanjo lepoto. Dokazano je, da telo oskrbujejo z življenjsko posebno pomembnimi hranilnimi snovmi, ki jih pogosto živila ne vsebujejo več. Pri predelavi se ohrani mreža bogatih hranilnih snovi, ki je v vsaki rastlini, tako da se razkisa, prečisti, okrepi celoten organizem in se uravnoteži.

Lep, negovan izgled, privlačno izžarevanje, močno telo, ki je uravnovešeno, v dobri kondiciji in prožno do visoke starosti – to niso sanje, temveč možnosti. 
Poznamo skrivnost lepote – več >> 

 

Proizvajalec izdelkov je podjetje:

Pharmos Natur – Green Luxury GmbH, Hechenrainer Strasse 14, Uffing am Staffesee, Nemčija. Povezava na spletno stran proizvajalca >>