0 0.00 

Zdrava živila z
dragocenimi učinkovinami
in hranilnimi snovmi:

Staro znanje – zdrava živila
Zdrava živila proizvajamo po načelu Hipokrata – »Vaša živila naj bodo vaša zdravila«.

Nomen est omen. Zato nam pojem »živila« ni zadostoval za označevanje naših visoko kakovostnih prehrambenih proizvodov. Ker proizvajamo zdrava živila.

Rastlin po žetvi ne razkosamo na posamezne dele, temveč storimo vse, da ohranimo celotno mrežo dragocenih učinkovin in hranilnih snovi tako, kot je v naravi. Na ta način uporabimo enkratno življenjsko moč celih rastlin, ki nas lahko krepijo na vseh ravneh.

Zdrava živila PHARMOS NATUR® dopolnjujejo vaše vsakdanje jedi z obilnimi in visoko kakovostnimi hranilnimi snovmi. Te potrebuje organizem vsak dan, da lahko dolgoročno opravi svoje naloge. Pri posebnih zahtevah v šoli, v službi in v vsakdanjem življenju potrebuje naše telo posebno podporo. Na primer pri nenehnem stresu, skrbeh in strahovih ali za izboljšanje koncentracije in spomina.

Izbrane rastline, ki rastejo v energetsko bogatih področjih na svetu, daleč stran od industrijsko odpadnih plinov, pod optimalnimi pogoji, kjer se lahko popolnoma razvijajo do optimalnega zorenja, pripravljamo po starih tradicijah in izročilih za PHARMOS NATUR®. Izkušeni zdravniki, župniki in menihi imajo posebno staro znanje in pomagajo pri našem delu na licu mesta. Na ta način dobi telo prek naših zdravih živil posebno kakovostne hranilne snovi, ki jih pri nas skoraj ne najdemo več.

Naravne učinkovine in življenjska moč rastlin podpirajo našo lepoto in zdravje. Vendar so rastline zmožne še več: pozitivno vplivajo na vaše duševno ravnovesje in prispevajo k temu, da se počutite srečni.

Z našimi proizvodi vas učinkovito podpiramo pri vašem prizadevanju za dobro kakovost življenja, ki je v veliki meri povezana z dobrim počutjem. Lep, urejen izgled, privlačno izžarevanje, močno telo, ki je v ravnovesju, dobra kondicija in gibčnost do visoke starosti – to niso sanje.

Znanstveniki iz različnih področij v Evropi, ki razmišljajo celostno, nam pomagajo z njihovimi znanji in sposobnostmi pri dokončni predelavi v Nemčiji in skrbijo za strog nadzor kakovosti naših proizvodov. Tako na primer gospa profesorica Angelika Plöger, Dr. Staller, fizik, Dr. med. Arne Simon in Gisela Blaser, Dr. Albert Scheller, Dr. med. Dorothea Stútz in mnogi drugi.

Naše proizvode ustvarjamo na podlagi tega znanja in z velikim spoštovanjem do narave. V skladu z naravo, z rastlinami in s človekom.

Zdrava živila PHARMOS NATUR® so vam vedno na voljo, dnevno. Mi vam povemo, v katerih življenjskih situacijah so določena zdrava živila posebej primerna, da podpirajo vašo vitalnost in energijo.

0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino
      Calculate Shipping
      Vnovčite kupon