0 0.00 

Margot Esser:

Rastline delajo pravi čudež
Pot:  pogum in pionirsko delo

Pred več kot 30 leti je Margot Esser ustanovila podjetje PHARMOS NATUR®, ki ima danes svoj sedež v mestu Uffing ob jezeru Staffelsee. Ključen dogodek je povzročil veliko spremembo  v njenem življenju.

Med potovanjem v Ameriko je pri nesreči utrpela opekline na obrazu in po zgornjem telesu. Pod silnim vtisom je doživela, kako se je regenerirala njena koža s pomočjo zdravilnega učinka dragocenih rastlin, ki so okrepili njeno telo in srce ter ji odprli oči za raznolikost narave in ljudi.

Njena poklicna kariera v farmacevtski industriji je neposredno vodila v nov svet, v svet edinstvenih rastlin s svojim neverjetnim spektrom naravnih učinkovin in ogromno življenjsko močjo. Od takrat ta pot usmerja njeno življenje.

K temu sodi tudi odgovornost za naravo in blaginjo ljudi, s katerimi sodeluje podjetje že vrsto let in jih dolgoročno podpira z lastnimi projekti.

“Nenavadni dogodki zaznamujejo usodo človeka. Tudi meni so se odprle oči, ko sem lahko na lastnem telesu spoznala presenetljive zmožnosti in čudežni učinek rastlin, ki so mi dale novo življenjsko moč, obnovile mojo kožo in me pripeljale do ustanovitve svojega podjetja, PHARMOS NATUR.

Zahvaljujoč dnevni uporabi izbranih rastlinskih proizvodov imam že veliko let lepo in zdravo kožo ter sem popolnoma zdrava.

Znanje črpamo iz zakladnice narave za vašo lepoto in zdravje, ker ima narava znanje in ljubezen.

»Znanje, ki se je razvilo več kot milijon let in ki je shranjeno v organizmih rastlin, pomaga ljudem, da ohranijo svojo individualno lepoto, krepijo svoje izžarevanje in ohranijo svoje zdravje do visoke starosti.« 

Občutite, kako ljudje s polno ljubeznijo uporabijo svojo delovno moč za gojenje, žetev in obdelavo rastlin. Odkrijte enkratni občutek teh proizvodov na vaši koži: kako zdrava živila, ki so pazljivo pripravljena z znanjem in ljubeznijo, podarijo moč, vitalnost in uravnovešenost vašega telesa in vaše duše. “

Veliko veselja v življenju s PHARMOS NATUR vam želi

Vaša

Margot Esser

0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino
      Calculate Shipping
      Vnovčite kupon