0 0.00 

Skrivnost lepote:

Lepa koža na zdrav način

Skrivnost naravne kozmetike Pharmos Natur je: živahnost in svežina. Čisti bio sok aloje vera je osnova za vse kreme in losjone. Je merilo zato, da je vaša koža lepa in zdrava. Čisti zdravilni rastlinski sok aloje vera se takoj vpije in oskrbuje celice s kopico dragocenih učinkovin. Izredne rastline dopolnjujejo in zaokrožijo spekter učinkovanja aloje vera. Zato je vsak naš kozmetični proizvod unikat. Ker so proizvodi Pharmos Natur brez alkohola, brez citronske kisline in brez uporabe genske tehnike, so pravo doživetje za kožo. Posebej pri občutljivi koži lahko popolnoma zaupamo moči rastlin, ki smo jih izbrali.

Veličastni listi aloje vera lahko rastejo tri do pet let na Jukatanu, v Mehiki, na energetsko bogati svetlobi in v svežini sence. V tem času se razvije posebna celična voda – naravni gel – v  listni sredini rastlin. Dragocen gel s svojo posebno viskoznostjo vsebuje celo vrsto bogatih učinkovin, kot na primer vitamine, minerale, elemente v sledovih, esencialne aminokisline, izoflavoni in posebej pomembne glikogenske hranilne snovi, ki bistveno pomagajo pri vzpostavljanju notranjega reda in ravnovesja. Čudovit spekter je za dnevno nego in regeneracijo vaše kože neprecenljiv, ker je tekočina takšna kot je ovojnica  naših celic v telesu. Iz tega razloga vsi ljudje dobro prenašajo čisto aloje vera, ki jih oskrbuje s pomembnimi življenjskimi gradniki.

Lepo zreli rastlinski gel izluščijo ročno, z ljubeznijo in s previdnostjo iz temnozelene listne sredine. Življenjska moč rastline se pretežno ohrani. Kapljica za kapljico, je vir prave vlažnosti in vrelec mladosti. To čutite na vaši koži pri uporabi vsakega proizvoda. Čutno doživetje. Nega, zaščita in regeneracija za vsako celico z uravnoteženim regeneracijskim kompleksom, ki ga lahko ustvari samo inteligenca narave za človeka.

Kaj je razlika med naravno zdravilno kozmetiko, naravno ter klasično kozmetiko?

V naravni zdravilni kozmetiki je glavna sestavina čisti bio sok aloje vera. Proizvodi klasične in naravne kozmetike večinoma vsebujejo velik delež prečiščene vode. Voda se na koži odbija v kapljicah. Čisti bio sok aloje vera se zaradi svoje viskoznosti hitro vpije v kožo in oskrbuje celice s kompleksom izjemno bogatih, naravnih mikro hranilnih snovi.

Naše 20 letne izkušnje kažejo: tem večji je delež čistega bio soka aloje vera, tem bolje koža to prenaša in tem večja je moč regeneracije in nege.

Alkohol se uporablja pri proizvodnji številčnih kozmetičnih proizvodov kot tako imenovano »naravno sredstvo za konzerviranje«. Cenovno je ugoden pri proizvodnji in tudi zelo učinkovit kot konzervans. Pharmos Natur čisto zavestno ne uporablja alkohola v naravni zdravilni kozmetiki, zato da se popolnoma ohrani (zaščiti) in krepi naravni zaščitni sloj kože. Na podlagi lastnih izkušenj smo vedno znova ugotovili, da alkohol (imenovan tudi vinski cvet ali etilen) povzroča, posebej pri ljudeh z občutljivo kožo, izsušenost kože in tudi pogosto alergične reakcije. Po našem mnenju se z uporabo proizvodov, ki vsebujejo alkohol, počasi in ne takoj opazno uniči koži lasten zaščitni sloj, t.i. hidrolipidni sloj.

Ravno tako zavestno ne uporabljamo citronske kisline, mineralna olja in gensko tehnično spremenjene sestavine.

Za vsak naš proizvod izvajamo obsežne teste – ampak brez poskusov na živalih – in preverjamo, katere naravne učinkovine in kateri konzervansi s posameznimi sestavinami se posebej dobro ujemajo. Pri tem smo izključno usmerjeni na to, da jih koža optimalno in

Vsak je lahko lep, če ima notranjo moč, da reče samemu sebi »da«.

Pravilna nega in redni tretma strokovnjakinje za lepoto in strokovnjakinje, ki človeka harmonizira na nežen način (Vegeto dinamika), vas pri tem podpirata.

Dnevne stresne obremenitve, nezdrav način prehranjevanja, prosti radikali, suh zrak v prostorih, nizka vlažnost, motnje v energetskem toku, intenzivni vpliv sončnih žarkov, pa tudi mraz povzročijo prevelike obremenitve zaščitnega mehanizma kože in puščajo posledice.

Koži lasten regeneracijski sistem je preobremenjen. Pogosto se upočasni celična delitev in koža postane bolj tenka. Proces predčasnega staranja kože se prične. Zato potrebuje koža neprestano nego in pozornost.

0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino
      Calculate Shipping
      Vnovčite kupon