0 0.00 

Kakovost:

Držimo, kar obljubimo

»Za vas proizvajamo celostne proizvode,

ki so izredno čisti in kakovostni.«

PHARMOS NATUR uporablja bogastvo dragocenih rastlin in je sinonim za najvišjo kakovost, za ekološko in etično naravno kozmetiko in zdrava živila. To vam želimo dokazati.

Jamčimo za kakovost iz ene roke, ker poteka gojenje, žetev in obdelava pod našim nadzorom, tako da lahko jamčimo za sledljivost. Ponosni smo na to socialno prizadevanje, saj je naša ustanoviteljica Margot Esser prejela leta 2005 v Gradcu nagrado za mir za ekološki način predelave.

Zavestno delamo z majhnimi kmeti – dosledno ekološko, v mešani kulturi in brez kemičnih škropil. Tam, kjer ima rastlina najboljše pogoje za zdravo rast, daleč stran od industrijskih odpadnih plinov, tam gojimo rastline. Kmečke družine negujejo rastline z ljubeznijo in z bogatim znanjem. Pri žetvi upoštevamo čas žetve. Žanjemo takrat, ko vsebujejo rastline največ učinkovin in je njihova uporabnost optimalna. Rastline in sadeže obdelamo ročno na licu mesta.

Prizadevamo si, da:

N

investiramo v prebivališča kmetov in delavcev, ki delajo v času žetve na poljih.

N

skrbimo za optimalne higienske pogoje in šolamo vse sodelujoče, zato da dosežemo evropski standard za higieno.

N

imamo zelenjavne in zeliščne vrte.

N

gradimo vodnjake in skrbimo za to, da imajo kmetje in delavci pri žetvi dobro pitno vodo na voljo.

N

prispevamo v veliki meri k temu, da lahko otroci teh družin obiskujejo šole.

N

dajemo vsem sodelujočim pravično plačilo, zato da radi delajo in vlada dobro vzdušje pri delu zato, da se krepi energetski potencial rastlin.

Kontrolo opravijo na licu mesta prizadevni sodelavci in zunanja nadzorna organizacija, ki preverja ravnanje po predpisanih kriterijih. Tako poteka npr. v Nepalu certificiranje pridelovalnih površin prek DEMETER, v Mehiki prek LACON, v Peruju prek Ecoandino, v Šri Lanki prek SKALL. Na ta način dosežemo največjo mero kontrole, da zagotovimo kakovost.

Proizvodni postopek, ki smo ga razvili, nam omogoča, da ohranimo življenjsko moč in kompleksne hranilne snovi rastlin v Nemčiji. Na ta način proizvajamo za vas celostne proizvode, ki so izredno čisti in kakovostni.

0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino
      Calculate Shipping
      Vnovčite kupon