0 0.00 

REZINE YACONVERA®

59.00 

70g

Zdrava črevesna flora pripomore k lepi koži in energiji.

Opis

Yacon je edinstven gomolj, ki raste v perujskih Andih. Tamkajšnji domačini lahko že od nekdaj pričajo o njegovi moči. Znanstveniki v Peruju so potrdili, da koren yacona s svojimi posebnimi snovmi pripomore k vzpostavitvi zdrave črevesne flore in znatno prispeva k uravnavanju krvnega sladkorja. Yacon vsebuje edinstveno mrežo hranil, celovitih mineralov, vitamina C, zato je odličen dobavitelj moči in energije.
In, zelo pomembno: Yaconvera vsebuje posebne ogljikove hidrate, kateri so nasitni, vendar ne redijo. Po jedi telo ne potrebuje nobenega inzulina, zato je primeren tudi za diabetike. Zagotavlja zdravo in lepo kožo, daje telesu moč in energijo, zagotavlja prehrano za koristne črevesne bakterije, razvije zdravo črevesno floro, povečuje absorpcijo kalcija, magnezija in železa v krvi, krepi raven holesterola in trigliceridov,, zmanjšuje glikemični indeks, pomaga zmanjševati telesno težo, zagotavlja uravnoteženo raven sladkorja v krvi.

 

UPORABA:

V vašo vsakodnevno prehrano vključite 10g Yaconvere. V prvem tednu začnite s 3-4 rezinami na dan, nato postopoma povečujte na celo zaužito vrečko dnevno. Dobro prežvečite in nato pogoltnite. Lahko jeste kot dodatek k oziroma po hrani ali pojeste namesto manjšega obroka.

Preverite še..

0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino
      Calculate Shipping
      Vnovčite kupon