0 0.00 

Naša filozofija:

Pozitivna globalizacija v korist vseh ljudi

Skupina PHARMOS NATUR za vas goji po starem tradicionalnem znanju izredne rastline, ki so bile od nekdaj zelo pomembne za lepoto in zdravje ljudi.Naša področja pridelovanja se nahajajo v Nepalu, Mehiki, Šrilanki in Peruju.

Čisto zavestno delamo z majhnimi kmeti, dosledno ekološko, v mešani kulturi in brez kemičnih škropil. Rastlin po žetvi ne razkosamo na posamezne dele in jih na novo zmešano, temveč storimo vse, da ohranimo celotno mrežo dragocenih učinkovin in hranilnih snovi tako, kot je v naravi.

Na ta način uporabimo enkratno življenjsko moč celih rastlin, ki nas lahko krepi na vseh ravneh. Znanstveniki iz različnih področij in kultur, ki razmišljajo celostno, nam pomagajo z njihovimi znanji in sposobnostmi.

Zaradi tega dobite s PHARMOS NATUR čisto poseben sortiment dragocenih izdelkov, ki so celostno proizvedeni: za nego kože, ohranitev zdravja, krepitev telesa in umsko kondicijo.

Gojenje aloe vere na Jukatanu

PHARMOS NATUR® spoštuje dragocene rastline in sadeže, ki so se dobro obnesli v tradicionalnih kulturah na svetu.

Gojimo jih točno tam, kjer imajo najboljše pogoje za rast. Rastline obdelujemo pazljivo in z velikim spoštovanjem do njihove moč.

0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino
      Calculate Shipping
      Vnovčite kupon